Trouble deploying?

Dec 13, 2011 at 2:56 PM

Hi John,

I have tried deploying this solution in our farm via 2010 management shell and the solution centre in "site settings".  Using site settings I am receiving the below when trying to activate:

This solution contains invalid markup or elements that cannot be deployed as part of a sandboxed solution. Solution manifest for solution 'f8ea653e-96b4-4f20-9bec-b7e624b604f9' failed validation, file manifest.xml, line 6, character 4: The element 'Solution' in namespace 'http://schemas.microsoft.com/sharepoint/' has invalid child element 'TemplateFiles' in namespace 'http://schemas.microsoft.com/sharepoint/'. List of possible elements expected: 'FeatureManifests, ActivationDependencies' in namespace 'http://schemas.microsoft.com/sharepoint/'.

... and the following using the management shell:

PS C:\Users\administrator.PMI> Install-SPSolution -Identity EmailDocumentsAsAtta
chments.wsp -WebApplication http://testing -GACDeployment
Install-SPSolution : This solution contains no resources scoped for a Web appli
cation and cannot be deployed to a particular Web application.
At line:1 char:19
+ Install-SPSolution <<<<  -Identity EmailDocumentsAsAttachments.wsp -WebApplic
ation http://testing -GACDeployment
    + CategoryInfo          : InvalidData: (Microsoft.Share...InstallSolution:
   SPCmdletInstallSolution) [Install-SPSolution], SPException
    + FullyQualifiedErrorId : Microsoft.SharePoint.PowerShell.SPCmdletInstallS
   olution

PS C:\Users\administrator.PMI>

Any ideas as to where I am going wrong?

Thanks,

Tom

Aug 24, 2012 at 9:01 AM

Hello.

I have this problem too (((

Aug 24, 2012 at 9:56 AM

Hi,

Sorry for my late reply. I have recently updated the Documentation page to give the correct commands for installing this feature. If you use the following it will work:

Add-SPSolution "Path to WSP" 

Install-SPSolution -Identity EmailDocumentsAsAttachments.wsp -GACDeployment